Her işin başı...

Her işin başı... بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

22 Aralık 2014 Pazartesi

YERLİ SOMON VE PALAMUT



Yerli somon,yerli palamut ve Çocukluğunuzdaki içtiğiniz Gazozun tadı Niğde gazozu 

YERLİ SOMON VE PALAMUT: 


Temizletip kılçıklarını aldırırsınız.
Yıkadıktan sonra mısır unuyla normal unu karıştırır tuzu da ekler,
Balıkları bir güzel  unlarsınız.
sıvı yağda güzelce kızartırsınız. 
Eee yanınada bir Niğde gazaozu iyi gider memleketimin gazozu :)

 ohhh mis afiyet olsun...


6 yorum:

  1. Sizin blog biraz tehlikeliymiş, canım istedi :)

    YanıtlaSil
  2. Balığı çok severim. Enfes görünüyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Baliklar oyle leziz gorunuyor ki, olsa da yesem dedim :) Ellerine saglik...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ayy nasıl canım çekti harika görünüyor :) bu arada sosyal medya kafenin blog dayanışmasında gördüm bloğunu takipteyim benim bloğuma ve sosyal medya hesaplarıma da beklerim :)

    www.pembemakyajcantam.blogspot.com
    facebook.com/pembemakyajcantam
    instagram.com/kizsal_seyler33
    twitter.com/mersin_cadisi

    YanıtlaSil
  5. Blog keşif etkinliğinden bloğunuzu izlemeye aldım. sevgiler.
    http://renklipastasepeti1.blogspot.com

    YanıtlaSil